Unde vedem meciurile pe care pariem? Există o mulțime de posibilități în ziua de azi, despre care vom vorbi în acest articol. Alegerea e la voi!

Pariurile au cu totul alt farmec atunci când poți să și vezi meciul pe care ai mizat. Până la urmă, acest hobby este mai mult despre adrenalină și mai puțin despre profit. Nu sunt mulți cei care trăiesc din pariuri, dar toți pariorii au parte de emoții la superlativ, care culminează fie cu starea de bine indusă de un câștig, fie cu dezamăgirea unei „înfrângeri”.

E cu atât mai important să vezi meciul atunci când pariezi live. Cineva care știe să interpreteze modul în care se desfășoară jocul își poate mări banca într-un timp relativ scurt, cu condiția să respecte managementul banilor.

Există mai multe variante de a urmări evenimentele sportive. Grație progresului tehnologic și răspândirii Internetului, putem vedea meciuri din orice „colț” al planetei, de la ligi de top, până la competiții de copii și juniori.

Un alt element care contribuie la acest tablou este dezvoltarea platformelor de pariuri online.

Platforme performante de streaming video live

În primul rând, putem vedea meciuri pe site-urile agențiilor de pariuri online. De ce pun această sursă înaintea televizărilor? Pentru că este foarte util să ai în același ecran și cotele, și imaginile cu jocul. Poți plasa mai rapid pariurile. În plus, poți vedea meciurile și când ești pe drum sau când ești într-un loc în care nu există televizor.

Aplicațiile lansate de operatori sau, după caz, site-urile optimizate pentru ecranele mai mici îți dau posibilitatea să vezi evenimentele la rezoluție optimă. Tot ce îți trebuie este o conexiune bună la internet și, evident, să ai cont la agențiile de pariuri online cu platforme de streaming video live.

Din acest punct de vedere, în Top 3 operatori la care se poate paria legal în țara noastră sunt UnibetBetano și Netbet, însă nu este exclus ca pe viitor și alte agenții să își îmbunătățească oferta.

Primul operator transmite în direct peste 30.000 de evenimente sportive anual (în medie, 82 pe zi), fiind cu mult peste orice rețea de televiziuni de sport de pe mapamond.

Cel de-al doilea operator este singurul care transmite Liga I în streaming video live, fiind și sponsorul de titlu al competiției.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Casele de pariuri online nu transmit numai meciuri de fotbal, ci și de tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață etc.

Ofertă extrem de variată la tv

A doua sursă pentru a viziona meciurile la calitate ireproșabilă este televizorul. În România, avem două rețele de televiziuni de sport, două canale specializate din Europa, în limba română, plus două televiziuni generaliste care transmit întâlniri din competițiile internaționale, ale naționalei sau ale echipelor de club.

Oferta este foarte variată, în special în weekenduri, iar pariorul poate vedea o mulțime de meciuri dacă e abonat la firmele de cablu care transmit campionatele importante. Acesta poate fi un amănunt important în pariurile live, să știi tot timpul la secundă ce se întâmplă într-un meci și să pariezi pe ce vezi.

Probleme întâlnite pe site-uri

O a treia opțiune populară este reprezentată de site-urile care transmit meciuri. Sunt foarte multe, dar majoritatea nu oferă un serviciu de calitate. Fie imaginea este pixelată, fie transmisia e sacadată, fie ecranul se umple cu bannere care nu dispar nici dacă apeși pe „X”. Mai mult, filmul meciului se oprește sau pur și simplu se suspendă când ți-e lumea mai dragă. Tocmai când se pregătea mingea să intre în poartă…

Facebook, Youtube, Twitter

Mai nou, evenimentele sportive sunt transmise în direct pe Youtube, pe Twitter și pe Facebook. Oricine are un telefon cât de cât performant poate face o transmisie live pe canalul său, dar asta nu înseamnă și că practica este una legală. Televiziunile plătesc bani mulți să transmită competițiile.

Situația este alta în cazul meciurilor amicale, care altfel nu ar putea fi văzute nicăieri. Astfel de întâlniri sunt transmise chiar pe conturile oficiale ale echipelor de fotbal, pentru suporterii care nu au putut ajunge la meci. Dacă respectivele partide sunt în ofertele caselor de pariuri, este un serviciu super și pentru pariori.

În definitiv, nu contează unde vezi un meci, din moment ce imaginile au o calitate ok. Totul e să pui pariul potrivit.