SuperGuriță, ai făcut-o și p-asta! Ne-ai dus iar la 0-2, ca în meciul din Norvegia, dar puteai termina 2-2. Din păcate, e diferență mare între noi și spanioli, iar selecționerul nostru mai mult ne-a încurcat decât ne-a ajutat.

Guriță s-a prins greu că sistemul nu e bun. De fapt, nu s-a prins, că nu l-a schimbat. Nici nu și-a dat seama că putea fi 0-6 la pauză, el a rămas consecvent și în repriza a doua, a continuat cu sistemul lui falimentar, 5-3-2, și a luat repede gol.

Posibil ca gândirea lui să fi fost una lucidă înainte de meci. Și-a zis că poate închide tăvălugul spaniol în propriul nostru careu, băgând 3 fundași centrali, dar desfășurarea primelor 50 de minute a fost horror. Doar datorită lui Tătărușanu n-am fost de valoarea Gibraltarului, care a pierdut la scor cu Danemarca, 0-6.

Bre, Guriță, marele selecționer, n-ai văzut ce-a fost în careul nostru în prima repriză? Păi schimbă, frate, la pauză, fă ceva, ca să vedem și noi că ești antrenor.

bravo

Fotografii:Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Golul care ne-a băgat în meci a venit datorită celor doi băieți care joacă în Anglia, Pușcaș și Andone, fiindcă dau bine cu capul și fiindcă au sânge de bărbați adevărați.

SuperGuriță: Morți la mijloc

Nu știu eu mai mult fotbal decât Contra, dar, serios acum, putea observa oricine că suntem morți la mijloc și că de acolo ar fi trebuit să începem să rupem morișca spaniolă. Adică trebuia să-i luăm tare dinainte să vină taifunul în careul nostru, să punem doi închizători și doi oameni pe benzi care să alerge bine de tot.

Și nu mai terminăm și noi cu înotătorul Toșca și cu bunicul Grigore? Hai să-i mai folosim și pe tineri, că am văzut altă față a naționalei când a intrat Ianis, chiar dacă mai greșește și el.

Și cât mai credem în Stanciu, băieți? Până ajunge de vârsta lui Grigore? Credeți că degeaba a vrut Anderlecht să scape de el? Nu vedeți că nu știe să dea o pasă lungă și un șut la poartă?

Ce să mai, m-am lămurit de tot cu Guriță. Să ne califice și să-mi dea peste nas, că și eu vreau să fim la Euro, dar ce-am văzut cu Norvegia și cu Spania îmi lasă un gust mai amar decât gazonul de pe Național Arena, din care jur că o să mușc în momentul în care va arăta măcar decent, nu perfect.