Site-ul cadarmarius.ro, apărut de curând în lumea online, este unul dintre puținele de pe piață care îți explică de la A la Z cum să pariezi, cât să mizezi, ce strategii de pariuri există, cum să rulezi bonusurile oferite de agenții și multe alte informații importante.

Marius Cădar este foarte cunoscut în lumea pariorilor, iar povestea lui de viață o puteți citi pe Pariurix.com, o poveste impresionantă, despre care am scris și pe SPORTEscu. A copilărit în sărăcie, ambii părinți munceau la strung, erau bani puțini acasă, se mulțumea cu o pungă cu pufuleți.

Foarte bun la matematică, Marius era pasionat de electronică, a fost chiar la Olimpiada pe țară, și, din liceu, a început să lucreze în domeniu. În ultimul an de liceu, a început să studieze statisticile pe fotbal și să parieze după acestea. I-au trebuit câțiva ani să-și formeze propriile strategii, care au dat roade ușor-ușor, iar banii au început să vină. A construit Pariurix.com, care este acum cel mai bun site de informații pentru pariori, iar de luna trecută vă propune cadarmarius.ro.

De 10 ani, joacă exclusiv la case de pariuri online, puteți vedea de ce pe site-ul lui, care sunt avantajele atunci când pariezi de acasă, dar și care sunt dezavantajele.

Cu o așa mare experiență în spate, sfaturile și informațiile date de Marius Cădar trebuie citite, răscitite și urmate dacă vreți să deveniți și voi pariori profesioniști, care să facă bani constant din pariuri, dar și dacă sunteți simpli amatori.

Țineți cont de ce vă spune Marius pe site-ul lui și veți avea multe de câștigat! Și nu uitați să pariați responsabil, după cum ne îndeamnă și el: „Nu se poate trăi din jocuri de noroc, iar din pariuri sunt puțini care fac asta. Învață să tratezi totul ca pe o distracție. Vă recomand să jucați responsabil!”