Simona, suntem mândri de tine! Întotdeauna am fost mândri, noi, cei care iubim sportul și sportivii de mare clasă, noi, cei care apreciem munca ta și munca voastră, a tuturor celor care ne faceți să fim mândri că suntem români.

Suntem o nație mică, greu încercată, dar mulți dintre noi știm să ne apreciem valorile, eu sunt convins că sunt foarte mulți oameni decenți, iubitori, sufletiști, care simt românește, care se emoționează la maxim în astfel de momente, care nu se rușinează că le curg lacrimile pe obraji pentru astfel de sportivi imenși, excepționali.

Din păcate, astfel de oameni stau deoparte.

E momentul să nu ne mai ascundem, e momentul Simonei și al nostru, al celor care avem decență, iubim, plângem, ne bucurăm, respectăm.

Foto: Mustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures

Există foarte mulți oameni de valoare în România, e timpul ca ei să iasă în față, cum a ieșit și Simona, e timpul să apreciem astfel de nestemate, e timpul să nu-i mai băgăm în seamă pe nesimțiți.

Simona a fost senzațională în finală, extraordinar de hotărâtă, de concentrată, de conștientă de calitățile ei native, de munca ei imensă, făcută an de an, lună de lună, zi de zi, oră de oră.

Dacă vă închipuiți că e ușor, gândiți-vă că Simona nu a avut nicio păpușă în copilărie. Ea a știut doar tenis, muncă, tenis, muncă și apoi de la capăt!

Simona este unul dintre românii care reușesc prin propriile forțe, unul dintre românii care poartă România pe buzele tuturor. Datorită Simonei tot Mapamondul vorbește despre România.

Da, o româncă este cea mai bună din lume! O româncă a bătut o americancă în finala de la Roland Garros, o româncă este numărul 1 mondial, o româncă a ridicat în picioare cea mai mare arenă de tenis din lume, o româncă a ridicat în picioare o lume întreagă.

Bravo, Simona! Mulțumim mult, Simona! Suntem mândri de tine!
Hai Simona! Până la capăt!