Plictisiții de la FCSB se luptă cu nervoșii de la CFR pentru câștigarea titlui de campioni din acest sezon competițional. Ambele echipe au mari lacune tehnico-tactice, dar nu numai.

Absolut jenantă evoluția celor de la FCSB în prima repriză a meciului de sâmbătă, cu Viitorul. A fost 2-0 pentru băieții lui Hagi până spre finalul primei părți, putea fi 3-0, dar primele 45 de minute s-au încheiat 1-2, o diferență mică, nemeritată pentru actualul lider.

Roș-albaștrii nu au fost în stare să tragă un șut la poartă o mare parte din prima repriză, nu și-au creat o ocazie clară, de parcă zici că nu ei luptau pentru câștigarea titlului, ci adversara.

Plictisiții sunt sătui de fotbal

Absolut de neînțeles evoluția celor de la FCSB în meciul de la Ovidiu și după 2-2. Ori Pintilii și ai lui nu sunt în stare de mai mult, ori sunt prea plini de ei, sătui de fotbal, îngrețoșați. Așa mi-au părut, și nu numai în acest joc.

Dică insistă cu Alibec, care e penibil, îmi pare rău pentru el, chiar îi admir calitățile, dar defectele sunt mai mari. Nu mai revin asupra lor, le știm cu toții.

Când te domină o echipă de copii, cum e Viitorul, și te mai conduce cu 2-0, trebuie să îți reconsideri poziția față de fotbal și față de propria-ți valoare.

De partea cealaltă, jucătorii și antrenorii de la CFR sunt mult prea nervoși. De nervi, au uitat și fotbalul.

FOTO: Dragos Pascaneanu / Sport Pictures

Păi așa vor ei să ia titlul? Nu sunt în stare să decidă un meci după ce conduc cu 1-0! S-a întâmplat de mai multe ori și fotbalul i-a pedepsit. Dacă ești echipă tare, dă două-trei goluri și ai terminat treaba, nu mai stai la mila arbitrului sau la modul de interpretare al acestuia.

CFR și FCSB sunt preocupate mai mult de arbitraje, de adversari, de conspirații mondiale, decât de propriul joc. Fotbalul nu e ăsta. Prefer Craiova și Viitorul, care joacă așa cum pot ele, dar sunt pozitive în exprimare, în locul plictiselii de la FCSB și a lamentării de la CFR.