Pariurile sportive ocupă o mare parte din timpul nostru, al iubitorilor de sport, însă ele au devenit din distracție o problemă de dependență.

Dacă reușim să pariem numai pentru distracție, atunci totul e ok. Specialiștii spun însă că atunci când pariem pentru câștig, este deja un semn de dependență. Pragul acesta dintre dstracție și dependență este foarte mic și, de cele mai multe ori, trecem peste el, chiar dacă nu ne dăm seama de cele mai multe ori.

Voi încerca să analizez aici meciuri din punct de vedere al informațiilor sportive și, bineînțeles, voi anunța atunci când se speculează ceva despre un anumit joc, așa cum s-a întâmplat, de curând, în confruntările dintre Astra și Viitorul, în play-off.

În principal, vor fi informații despre echipe, atunci când lipsesc mulți jucători sau sunt obosiți sau nu au motivație sau au probleme cu banii, dar voi analiza și forma de moment, tradiția, statisticile etc.

De asemenea, dacă aveți probleme cu o anumită casă de pariuri, nu vi se achită câștigul sau sunteți limitați, scrieți-mi la Contact și voi aborda aceste subiecte.

Sper ca în timp să facem și un concurs de pronosticuri, dacă voi găsi un sponsor generos!

„Să fie verde”, se spune în limbajul pariorilor, asta vă doresc și eu.

Credit foto: sport pictures.eu