Salvăm împreună România! Noi suntem România: jucători, fani de pe stadion și din fața televizoarelor, oameni frumoși și energici, oameni care știu să lupte și să sufere și, cel mai important, să câștige.

România a câștigat aseară, chiar la acest 2-4 cu Germania! A câștigat respectul în fața Europei și a lumii prin ce au arătat băieții pe teren și fanii în tribune.

Am demonstrat că suntem, totuși, o națiune unită, că știm să ne încurajăm valorile, chiar dacă mai avem și noi uscăturile noastre.

Generația lui Ionuț Radu, Ianis Hagi, Tudor Băluță, George Pușcaș poate schimba și a schimbat deja multe în fotbalul nostru. În gândirea noastră, poate chiar în mentalitatea noastră specific negativistă.

Am învățat că ne putem lupta cu marile forțe ale Europei, deși am pornit cu șansa a doua, am învățat că se poate dacă îți fixezi obiective mărețe.

România și marile puteri ale Europei

Ce mândrie mai mare vreți decât aceasta că suntem în careul de ași al Europei alături de marile puteri Germania, Franța și Spania? Citiți din nou: ROMÂNIA, Germania, Franța și Spania! Suntem la Jocurile Olimpice datorită acestor băieți și a echipei pe care au făcut-o cu publicul excepțional din Italia.

O mare echipă, formată din zeci de mii de oameni, sute de mii, milioane, pentru că au fost milioane la tv. O mare unire între români, care au simțit și au trăit momente extraordinare alături de acești băieți minunați.

Salvăm România și la fotbal, și în societate!

Merită să le scriem din nou numele celor 23 de jucători care ne-au făcut să simțim românește și care ne-au trezit sentimentul de mândrie națională:

Portari: Ionuț Radu, Cătălin Căbuz, Andrei Vlad.

Fundași: Cristian Manea, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Alexandru Pașcanu, Virgil Ghiță, Florin Ștefan, Radu Boboc, Ricardo Grigore.

Mijlocași: Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Dennis Man, Ianis Hagi, Florinel Coman, Darius Olaru, Vlad Dragomir.

Atacanți: George Pușcaș, Adrian Petre, Andrei Ivan.

Plus, cu un mare merit, antrenorul Mirel Rădoi.

Suntem în primele patru echipe ale Europei la tineret, e fantastic, aproape inimaginabil înaintea competiției.

Trezirea națională de la votul europarlamentarelor și această solidaritate națională de la meciurile reprezentativei U21 ne dau speranțe pentru România. Putem salva împreună România, și la fotbal, și în societate.

Hai România!