Mai lasă-ne, băi, Mirele, cu tactica ta de cacao! Am înțeles filozofia ofensivă, am zis că jucăm și noi altceva, dar trebuie să ai și fotbaliști care să joace altceva.

Ăștia ai noștri sunt ca melcii, ca râmele, ce naiba să joace ofensiv? Ce dracu, să fii selecționer înseamnă să ai doar tactica de atac? Nu știi să te aperi deloc-deloc? Ce antrenor e ăsta? Am tot așteptat, i-am tot dat credit, dar nu merge, frate!

Ajunge, oprește-te, că ne facem de rahat total. Du-te la Chișinău, apucă-te de antrenorat, ia o echipă modestă, câștigă experiență și apoi să ai pretenții de națională. Îmi pare rău că l-am creditat, am fost un fraier, tot am zis că se va întâmpla ceva.

Și când au ratat macedonenii vreo 7 ocazii mari la noi acasă și ne-au egalat la 2. Și când n-am jucat nimic cu Islanda, ne-au dat ăia cu terenu-n cap, de nu știam pe ce lume ne aflăm.

Mai lasă-ne, Mirele! Mai lasă-ne, Burlene!

Nu mai zic nimic de Germania, ăștia sunt din altă lume. Plus că a ieșit prea bine acel 0-1 la cât de slabi suntem. Dar să iei 3 de la Belarus, tot pe terenul nostru, chiar dacă într-un amical! Pe bune, trebuia să ne dea de gândit și să le dea de gândit celor de la federație. Bine, dacă au cu ce să gândească…

Lasă-ne, Mirele! Du-te cu Dică! Nu poți experimenta pe naționala României! Experimente de gen se fac în Liga a 3-a, poate că acolo îți e locul pentru moment. Și mai vorbim peste câțiva ani.

Dar ia-l și pe Stoichiță, ia-l și pe Burleanu și lăsați-ne-n durerea noastră!