Haos de nedescris la Dinamo, din toate punctele de vedere: jocul nu merge, fotbaliștii beau în noaptea dinaintea meciului, suporterii redevin violenți.

De ce a ajuns Dinamo în halul ăsta? Cine e de vină? Cum poate fi redresată situația? Sunt întrebări care îi macină pe toți cei care iubesc cu adevărat acest club..

JOCUL. Echipa ar fi trebuit să arate un progres față de campionatul trecut, măcar ca evoluție dacă nu și ca rezultate, dar nu e deloc așa.

Prestația generală e lamentabilă, urâtă, de divizie inferioară.Și ca să n-o mai lungim, Mutu și Contra au făcut strategia în această vară, ei sunt principalii vinovați. Pentru că echipa asta juca prost și când era Contra antrenor.

Cei doi prieteni l-au azvârlit pe Nistor la CFR, unul din fotbaliștii care luminau jocul în campionatul trecut, și l-au luat pe Albin, din Mexic, unde fostul jucător dribla sticlele de tequila.Tot Contra a alergat după Bokila, un alt fost fotbalist adus pe un salariu mai mare decât jucătorii în activitate.

INDISCIPLINA. Aici e vorba și despre cei 7 ani de-acasă, dar și despre felul în care sunt tratate astfel de acte în cadrul unui club.În martie anul acesta, mai mulți jucători dinamoviști au intrat într-un cazino îmbrăcați în treningul oficial. Printre ei, și Steliano Filip.

Tot Steliano e și eroul principal al scandalului de la Piatra Neamț. N-am nimic cu băiatul, dar poate merita mai de mult timp o lecție usturătoare.

Tot cu dinamoviști în prim-plan a fost și scandalul de la naționala de tineret. Și culmea, tot cu băutură. Nedelcearu, Patrick Petre, Dudea și Olteanu au fost trimiși acasă din Spania după ce au consumat alcool în avion!

După evenimentele de la Piatra Neamț, colegii mei de la Prosport mai că nu au fost puși la zid de Miriuță și Dănciulescu. Negarea unor astfel de evenimente le face mai mult rău jucătorilor, care cred că vor fi protejați la nesfârșit.

Nu zice nimeni că un tânăr nu mai calcă și strâmb, dar, când ești la un club de tradiția lui Dinamo, nu poți bea ca porcul până în dimineața meciului. E vorba de respect față de tine însuți, față de coechipieri, de antrenori, de club și de fani.

  1. FANII. Suporterii lui Dinamo sunt extraordinari la derby-urile cu Steaua/FCSB. Coregrafiile lor sunt unice în lume, fac un adevărat spectacol vizual și auditiv, dar ei lipsesc cu desăvârșire la multe meciuri din campionat. Cei care vin sunt puși pe scandal. Iar asta e o problemă veche.Sunt unii care știu să producă doar haos, violență fizică și verbală. Aceștia n-au ce căuta pe stadioane, au fost prea tolerați, în loc să fie amendați zdravăn și interziși pe viață la evenimentele sportive.L-am auzit pe patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, că nu e din filmul ăsta și că ar vrea să renunțe, să se retragă. Omul a făcut multe lucruri bune pentru Dinamo, a scos clubul din faliment, dar a și greșit enorm. În primul rând, și-a ales prost oamenii în posturi importante. Cum a fost Mutu în poziția de manager.

    Hai să fim serioși, ce exemple să ia Steliano și Hanca de la Mutu, priviți poza de mai jos, postată de Adiță pe pagina lui de facebook. E făcută în biroul de manager al clubului Dinamo.