FCSB sau Arta sinuciderii, așa ar putea fi intitulat filmul acestui meci de la Iași sau chiar filmul campionatului, dacă echipa lui Nicolae Dică pierde acest titlu.

0-1 la Iași în superioritate numerică arată în primul rând impotența acestei echipe artificiale create de acest patron căruia nu-i pasă de nimeni și de nimic.

7 mai nu înseamnă nimic pentru Becali

Acest rezultat este o palmă pentru Becali, care n-a fost în stare să mențină numele Steaua în primul rând pentru că nu a respectat acest nume, ci a vrut doar banii pe care i-a adus cel mai mare brand național.

O palmă imensă, venită într-o zi istorică, acest 7 mai care este pentru steliști ca o sărbătoare națională și care pentru Becali nu înseamnă nimic.

FCSB s-a sinucis glorios cu ajutorul lui Becali

Referindu-ne strict la meciul pierdut la Iași, FCSB s-a sinucis glorios, cu marele ajutor al antrenorului Becali, care forțeză la nesfârșit cu Alibec titular, deși are în lot un atacant, Gnohere, cu trei clase peste fotbalistul-care-dă-din-mâini.

FOTO: Dragos Pascaneanu / Sport Pictures

La sinucidere, a contribuit și schimbarea lui Budescu de la pauză. Becali își bate joc de acest fotbalist care a decis meciuri prin execuțiile sale, de Dică, de propria echipă și de el însuși până la urmă.

Budescu e plictist, dar poate decide un meci

Eu altfel nu pricep cum poate fi schimbat un fotbalist de genul lui Budescu, oricât de plictisit ar fi el. Și nu o dată, ci în mai multe meciuri! Dacă mai aveai în lot astfel de jucători, poate mai înțelegeam, dar la FCSB e secetă din acest punct de vedere.

Citeste si...  Dați-l afară pe Conceicao!

Și de asemenea nu pricep cum să îl ții în teren pe împiedicatul Alibec până în minutul 75.

Asta înseamnă să fii trufaș și să crezi că poți călca în picioare pe oricine, fără să o pățești la un moment dat. Iar Becali și-a luat-o și în precedentele două campionate, pierdute în fața Astrei și apoi a Viitorului!

FCSB s-a sinucis glorios la Iași. Posibil să urmeze falimentul.