FCSB nu mai reușește să câștige în Liga 1 de la reluarea campionatului, în timp ce Craiova e la a 5-a victorie în cele 5 partide jucate după întrerupere.

Prima impresie este de uluială. Totuși, Becali strânsese în lot unii dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Cum se poate întâmpla ca aceștia să nu mai bată pe nimeni?

În plus, cum te poți gândi că acești fotbaliști care nu sunt în stare să câștige un meci pot fi vânduți pe milioane de euro în străinătate?

Problema cea mare este că Becali se joacă permanent cu destinele unor oameni. Le dă bani, dar, în același timp, le frânge aripile. În primul rând, îi umilește permenent și îi bulversează prin deciziile lui tehnice. Apoi, îi ține pe loc, ba chiar îi dă înapoi, din cauza lipsei unei pregătiri profesioniste alături de un antrenor valoros.

Becali își bate joc, FCSB nu mai performează

Dacă și-ar bate joc doar de banii lui, poate că n-ar fi o problemă atât de mare. Sunt banii lui, face ce vrea cu ei – ar zice un mare mafiot în viață. De parcă fotbalul se joacă pentru un singur om, nu pentru cei care iubesc echipa și vin la stadion, bineînțeles în condiții extrapandemice. Becali își bate joc de toți cei care mai cred în acest club. Și sigur nu-i pasă.

Craiova a învins pentru că trebuia să învingă. Mai mult din avântul primelor 4 victorii. N-am văzut o mare echipă a Craiovei, ba dimpotrivă. Trupa lui Bergodi a părut nesigură, moale, cu lacune destul de mari în defensivă. Nu arată a campioană sau măcar a pretendentă la titlu, în ciuda celor 5 victorii de care vorbeam. Iar senzația asta am avut-o și în meciul de la Mediaș, când Gaz Metan a ratat câteva ocazii de egalare, deși se afla în inferioritate numerică.

Poate e doar „crispare”, cum zice Cîrțu. Marea șansă a Craiovei este că poate ajunge să joace cu trofeul pe masă la ultimul meci, dacă reușește să bată până atunci la Botoșani și la Astra. Iar atunci, la ultimul joc, cel cu CFR, va avea două șanse din trei, chiar și egalul aducându-i titlul!