Dinamo antifotbal se prăbușește din interior. 0-1 la Iași, niciun gol în ultimele 3 meciuri de campionat și un jucător care aruncă vorbe grele: „Schimbați ceva, jucători, conducere administrativă…” A plecat doar antrenorul!

Vali Lazăr a punctat decisiv, dar nu în meci, ci după cele 90 de minute, la panoul de interviuri: „Suntem antifotbal. Nu jucăm nimic. Trebuie să schimbăm ceva!” Dar ce se poate schimba în plin campionat?

Jucătorii nu prea poți să-i dai afară, fiindcă nu mai ai cu cine juca. La șefia clubului ar putea fi o discuție: Prunea și Dănciulescu au ajuns cu greu în cantonamentul din Spania, de astă-iarnă, după discuții dure cu șefii mai mari, Negoiță și Bălănescu. Ăștia nici aici nu sunt echipă!

Dinamo antifotbal. Cine pică?

Până la urmă, a picat antrenorul, așa se întâmplă mereu. Cineva trebuie să plătească, cineva trebuie sacrificat.

Care antrenor a aruncat și el bomba după meci: o persoană din club „ciripește” din vestiar, dă cu ciocul la presă despre tactica echipei. Cu alte cuvinte, avem un turnător. Hai să fim serioși, mister Uhrin! De-aia nu joacă nimic băieții ăștia, de-aia sunt antifotbal? Mătăluță n-ai nicio vină?

Are dreptate și Valentin Lazăr. Ceva trebuie să se întâmple. Nu poți juca mereu cu FCSB! Trebuie să te mobilizezi și în celelalte meciuri!

Dar ce să se întâmple? Ar trebui schimbați toți jucătorii, antrenorii, conducătorii și patronul! Dinamo s-o ia de la zero, mi se pare că acum se chinuie prea tare să țină cu dinții de un trecut glorios.

Dinamo nu mai e de câțiva ani o echipă mare, iar Ionuț Negoiță nu are soluțiile s-o readucă în prim-plan!

Dinamo în Liga a doua? Sună dur, neverosimil, dar poate fi o soluție pentru un nou început. Sunt doar 3 puncte până la locul de baraj pentru salvare!