Demență totală la FCSB în ultimele zile: jucători umiliți, transferuri ratate pe bandă rulantă, antrenori de la juniori, ca să nu mai punem la socoteală că echipa joacă acasă pe două terenuri diferite!

În aceste condiții mizere, FCSB sau FC Haos, păstrează șanse de calificare în grupele Europa League. Cu o contribuție substanțială a Vitoriei Guimaraes, o echipă modestă, căreia FC Botoșani i-ar fi dat vreo două-trei.

Haosul s-a simțit de la anunțarea primului 11, din nou fără doi fundași centrali de meserie, pentru că, după Bălașa, patronul a constatat că nici Marc nu e bun. Asta deși el îl adusese cu o săptămână în urmă. Așa a jucat Soiledis pe această poziție și, spre norocul lui Becali, n-a făcut-o rău.

Haos total în mintea lui Becali, care aduce un alt antrenor de la juniori, pe Bogdan Argeș Vintilă, în condițiile în care Craiova îl ia pe Victor Pițurcă, CFR îl are pe Dan Petrescu, iar Viitorul – pe Hagi. Până și Dinamo și-a angajat un antrenor cu experiență, pe Dusan Uhrin jr!

Demență: Se bat la locul 4!

Ținând cont doar de antrenorii enumerați mai sus, și excluzând Dinamo, unde e greu de ieșit din gaura neagră, FCSB se bate, cu puțin noroc, pentru locul 4 în campionat.

Din păcate, delirul lui Becali s-a răsfrânt și asupra jucătorilor. Marele Florin Tănase, care se vede la națională pentru că are cifre bune la simulări, nu mai are o frecvență rezonabilă nici la acest procedeu!

Becali se vede calificat în grupele Europa League, iar asta ar fi foarte bine pentru România. Dar ceea ce se întâmplă la acesată echipă nu face deloc bine României. Impresia e de fotbal bananier, cred că și în campionatul din Burkina Faso echipele considerate de top sunt mai organizate și mai serioase.

Demență totală, haos general, delirul lui Becali a atins cote maxime. Cât mai poate continua așa?