De ce trebuie să dea lecții de morală și să apară la tv oameni care au evazionat statul român (vezi Dosarul transferurilor) sau indivizi care au fost condamnați pentru tentativă de omor și care au șantajat pentru taxe de protecție?

De ce mai apar băieții ăștia la televizor? Nu există o limită de decență, nu mai avem pic de bun simț. Ne mințim și mințim pentru audiențe și vizualizări, călcând peste cadavre și aducând în față scursuri ale societății.

Sunt de acord că aceia care au greșit și și-au ispășit pedepsele trebuie să fie integrați în societate, adică să aibă un loc de muncă, să li se dea șansa să se reabiliteze și să trăiască alături de ceilalți cetățeni. Dar nu pot concepe să primesc lecții de la astfel de indivizi.

“Era mai bine când fura Borcea”

Ai furat, ai înșelat, ai amenințat, atunci taci o perioadă. Stai 10 ani de-o parte, fă-ți munca ta, orice-ai face, dar fără să ieși la tv, fără să dai sfaturi și să spui cum ar fi mai bine. Sau că era mai bine când fura Borcea, decât acum, când nu prea știm dacă se mai fură.

Nu văd de ce trebuie să apară la TV frații Becali. Din cauza lor, fotbalul românesc e în groapă. Din cauza lor, cluburile au fost devalizate – vezi din nou Dosarul transferurilor. S-au luat bani negri, iar cluburile au primit foarte puțin, au fost sărăcite.

Prosport avea de curând 4 poze cu Ioan Becali în 7 știri. În schimb, de campionii olimpici ai României, nici nu ne mai aducem aminte…

De ce avem nevoie de promovarea grețoasă a lui Gigi Becali?

Și promovarea excesivă a lui Gigi Becali e indecentă. Sau să zicem că a fost cel puțin grețoasă imediat după ieșirea din pușcărie. La fel, a lui Mimi Stoica, care (cacofonia e intenționată) se cufurește și se schimonosește la tv mai ceva ca înainte să ajungă după gratii.

Acum văd că e promovat Gheorghe Mustață, și el abia ieșit de la pârnaie. Taote site-urile de sport dau articole ample cu aberațiile scoase pe gură de acest individ.

Un pic de jenă nu mai avem și noi? Lăsați-i dracu’ deoparte, să muncească sau să se odihnească, treaba lor, dar nu ni-i mai scoateți în față, nu-i mai promovați, nu ne mai intoxicați pe noi, ăștia de mai avem un dram de decență.

Foto: sportpictures.eu