Bucurați-vă, români, bucurați-vă, prieteni! Nu vă fie teamă să vă deschideți sufletele! Dacă simțiți, ca și mine, emoția imensă și importanța momentului, lăsați lacrimile de fericire să curgă pe obraji, strigați, urlați, zâmbiți, râdeți din toată inima, ca Simona la finalul meciului cu obraznica Ostapenko.

Bucurați-vă, prieteni, nu vă puneți frâu sentimentelor, avem de ce: românca noastră, Simona Halep, e numărul 1 mondial, cea mai bună jucătoare din lume.

E un moment fantastic pentru sportul românesc, pentru tenis, pentru România, pentru noi, cei care iubim tenisul și sportul, în general, pentru noi, cei care o iubim pe Simona, cei care am susținut-o și la bine, și la greu.

E un moment care nu se poate măsura nici în cuvinte, nici în sentimente, nici în imagini. Micuța Simona e imensă, fantastică, extraordinară, mirifică. Nu există epitete în limba română care s-o caracterizeze, trebuie inventat unul pentru ea. Am scris la un moment dat despre o „victorie halepiană”, poate că acesta este cuvântul, să fii halepian în domeniul tău de activitate. E greu, puțini români sunt acolo și toți cei care ocupă numărul 1 în lume merită felicitările noastre sincere pentru ceea ce fac.

Suntem națiunea care dă numărul 1 mondial în tenis, prieteni! Trebuie să repetăm asta la infinit și să conștientizăm cât de mare e performanța Simonei.

Azi, nu mai vreau să aud contestări, comparații, insinuări. 7 octombrie 2017 este Ziua Națională Simona Halep.

Bucurați-vă!