Bilete de 5 lei a pus în vânzare CFR-ul al meciul retur cu Dudelange, din play-off-ul Europa League, măcar să vină lumea la stadion. Dar de ce să vină? Să vadă o echipă de 2 lei?

O formație fără zvâc, fără inimă, fără idei și fără viață. Pentru ce a jucat CFR în cele două manșe cu echipa luxemburgheză, ar trebui ca jucătorii lui Conceicao, cu acesta în frunte, să le dea câte 5 lei spectatorilor ca să vină la meciuri.

Noi am ajuns ca luxemburghezii pe care-i băteam acum 10-20 de ani de la 5-0 în sus. Ei ne-au dat 5 acum. Pentru că ei și-au organizat fotbalul, în timp ce noi suntem din ce în ce mai haotici, la toate nivelurile.

Bilete la rușine

Am înfrânt meritat! De fapt, marea echipă de conducere a CFR-ului a înfrânt meritat! Cu Iuliu Mureșan în frunte.

Ce-a fost idioțenia aia cu schimbarea lui Edi Iordănescu după numai 3 meciuri? Vă bateți joc de oameni, vă bateți joc de fotbal, vă bateți joc de voi înșivă.

Echipa arăta bine la Supercupa cu Craiova, dar era normal să nu joace cu motoarele în plin din primele meciuri. Sunt convins că Edi Iordănescu ar fi pus-o pe șine și, în mod sigur, ar fi avut o tactică la meciul cu Dudelange. Dacă nu cumva s-ar fi calificat în returul cu Malmo.

Să se retragă din fotbal!

După 2-5 cu Dudelange, Iuliu Mureșan ar trebui să se retragă din fotbal, iar investitorul din umbră să rămână în umbră pe vecie.

Conceicao trebuia dat afară înainte să ajungă la Cluj. N-a mai antrenat mai nimic în ultima vreme. De unde capacitatea să ducă o echipă în grupe, fie de Champions League, fie de Europa League?

Dacă mai există rușine, dacă mai există bun simț, dacă mai există onoare, dați-vă demisia in corpore, conducători, antrenori, jucători. Lăsați fotbalul, maltezilor, că nu e de voi!