Vă prezentăm 5 motive importante pentru care merită să jucați la pariuri online, mai ales că ați scăpat și de drumul la Fisc pentru depunerea declarațiilor de retrageri.

Pariurile sportive atrag de la an la an mai mulți iubitori ai sportului, care speră să transforme în bani cunoștințele pe care le au despre fotbal, tenis, hochei, baschet etc. 

Așa cum s-a întâmplat în ultimii ani cu majoritatea domeniilor, și industria pariurilor și-a mutat centrul de greutate în online. A fost o trecere naturală, determinată de avantajele prezentate de acest mediu în fața agențiilor clasice. Îți pot da „pe nerăsuflate” cel puțin 5 motive pentru care merită să joci la pariuri online. Toate îmi par la fel de importante.

1. Nu se plătesc taxe pentru fiecare bilet, iar unele agenții suportă impozitul tău!

Principalul motiv pentru care am optat să trec în online, atunci când fenomenul era abia la început, a fost pentru că scăpam de acea taxă de 5% din miză pe care trebuia să o plătesc pentru fiecare bilet depus la agenția de la colțul străzii. Acum joc și 20 de bilete pe zi. La o miză medie de 20 de lei, înseamnă o taxă totală zilnică de 20 de lei pe zi. Dacă înmulțim cu 30 de zile, avem 600 de lei care se duc în fiecare lună pe Apa Sâmbetei. Șase milioane de lei vechi! 

Ca să vezi cât de mare este avantajul evitării taxei, îți propun să consideri că acești bani chiar s-au dus pe taxe, adică nu-i ai. Joacă-i Easy Money pe o cotă de 1.20. Nu e exclus să-i pierzi, dar cel mai probabil este să câștigi, dacă alegi meciul cu cap. În caz de succes, ai un profit de 120 de lei. 

În online, plătești doar un impozit pentru fiecare retragere, care începând cu 23 martie 2018 se reține la sursă, deci dispare marea problemă a deplasării la sediul administrației fiscale pentru a declara aceste venituri. Impozitul poate fi catalogat drept simbolic. De exemplu, plătești doar 1% din sumă pentru retrageri până la 66.750. Dacă ai de retras o sumă mai mare (ceea ce îți doresc), o poți împărți în mai multe sume sub limita amintită.

Mai mult decât atât: unele agenții suportă acest impozit care ar trebui să îți fie reținut din suma retrasă! Așa că nu mai ai niciun stres din acest punct de vedere, iar banii pe care îi scoți vor fi toți ai tăi!

2. Posibilitatea de a paria din orice loc, la orice oră.

Este un avantaj și să poți paria de acasă, stând confortabil în fotoliu, în timp ce privești meciul la televizor, la orice oră din zi și din noapte. Sunt partide foarte interesante în SUA sau în America de Sud, în intervalul în care nu poți plasa pariuri live la agențiile terestre, pentru că sunt închise.

Progresul tehnologic din ultimii ani a favorizat dezvoltarea pariurilor mobile. Acum poți juca din orice loc de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă. Agențiile de pariuri online licențiate au lansat aplicații pentru mobil sau și-au optimizat site-urile pentru dispozitivele cu ecran mai mic.

3. Pariurile live și streamingul video live

Pariurile live oferă un „betting experience” cu totul aparte, reprezentând cea mai dinamică parte a industriei pariurilor. Totul se desfășoară rapid, iar acțiunile sunt trăite la intensitate maximă. Dincolo de această trăsătură atractivă pentru iubitorii de adrenalină, live-urile oferă posibilitatea pariorului de a depista pariuri de valoare.

În timpul evenimentelor, cotele de pe site-urile agențiilor se modifică automat pe baza unui algoritm care ține cont de trecerea minutelor. Sunt puține situațiile în care această operațiune este făcută „manual” de persoane care urmăresc meciul.

Dacă te uiți la un meci și se joacă foarte deschis, golul „plutind” în aer, din minutul 75 încolo poți prinde o cotă foarte bună pe gol marcat până la final. 

Operatorii de pariuri online de top au și platforme de video streaming live, pe care se transmit chiar și peste 30.000 de evenimente pe an. Se întâmplă să fie transmise peste 20 de meciuri în direct, iar tu te poți uita la care vrei și poți paria în deplină cunoștință de cauză.

4. Ofertă foarte bogată

Agențiile de pariuri online au oferte foarte bogate atât ca număr de evenimente premeci și live, cât și ca opțiuni de pariere. De exemplu, pentru un singur meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor existau peste 470 de opțiuni de pariere.

Practic, poți paria live măcar pe un eveniment în orice moment în intervalul 10 a.m. – 2 a.m., pentru că oferta acoperă toate zonele de fus orar, de la Australia până la Americi.

5. Bonusuri pentru clienții noi și vechi

Chiar citeam acum câteva zile de bonusuri și promoții de la Netbet. Pariorii online sunt răsfățați din acest punct de vedere. Clienții noi primesc bonusuri substanțiale ca pachete de bun venit, iar cei vechi se bucură și ei, periodic, de câte o „atenție” din partea caselor de pariuri online la care joacă, în semn de apreciere pentru alegerea făcută.

Argumentele prezentate mai sus sunt tot atâtea puncte de sprijin pentru a câștiga mai mulți bani la pariuri, în condiții de extraconfort și extradivertisment.